Jouw weg naar
blijvend succes

Het meest complete programma naar
blijvend meer gezondheid & geluk

De volgende wave start op 12 mei 2024,
inschrijven kan vanaf 14 april 10:00 uur

Het BodyMaster Programma is een all-in avontuur waarin jij jouw lichaam leert kennen en begrijpen, lichamelijke klachten zelf verminderd of zelfs verhelpt en je cel gezondheid optimaliseert voor gezondheid en geluk vanuit de kern. En dat merk je in je energie, helderheid en levensgeluk!

Dit krijg je:
 • 10 weken intensieve begeleiding
 • 10 leefstijlmodules + 9 klachtgerichte bonus modules
 • 7 daags kickstart voedingsschema
 • 10 begeleidende videolessen + extra goodies
 • Motiverend werkboek van 120 pagina’s
 • 7 e-books vol met recepten & inspiratie
 • Dagelijkse chatmomenten in een fijne community
 • Mindset begeleiding voor blijvende verandering

Is dit wel iets voor mij? JA!
Vooral wanneer jij jezelf hierin herkend:

 • Je bent minder energiek dan je zou willen en voelt je snel moe
 • Je hebt veel trek in suiker en fastfood
 • Je hebt last van je darmen, maag, een jeukende / onzuivere huid of hoofdpijnen
 • Je hebt al veel geprobeerd maar niets hielp je blijvend naar je doel of streefgewicht en je bent nu wel klaar met vervelende diëten en dure producten
 • Je spijsvertering is moeizaam en maakt je regelmatig opgeblazen
 • Je humeur is niet stabiel, je bent snel geïrriteerd, angstig of ongelukkig
 • Je wilt wel goed voor je lichaam zorgen, maar het lukt telkens niet
 • Je wilt investeren in jouw toekomstige gezondheid en ziektes zo veel mogelijk voorkomen

Dan gaat BodyMaster programma je zeker geven wat je zoekt! De sleutels tot al deze thema’s komen uitgebreid aan bod. Jij leert precies wat jouw lichaam nodig heeft, waar klachten vandaan komen en wat je kunt doen om dit te veranderen. Wil jij je dus gezond en energiek voelen, lekker in je vel zitten en een stabiel gewicht bereiken? Schrijf je dan in vóór 12 mei!

Zet nu de stap naar een evenwichtige leefstijl waardoor je lekker in je vel zit, die je laat stralen van energie en waarmee jij effectief je lichamelijke en mentale gezondheid verbeterd!

Alles voor blijvend meer gezondheid
& geluk van binnenuit

Effectief werkboek

Dankzij het werkboek van 120 pagina’s blijf jij actief werken naar jouw doelen terwijl je reflecteert en leert over je gedrag, behoeftes en keuzes. Hetgeen wat zo belangrijk is voor blijvende verandering!

Daarnaast krijg je 10 module bundels met extra informatie + 9 klachten bundels om je gezondheid te optimaliseren.

10 uitgebreide videolessen

Het BodyMaster Programma is onderverdeeld in 10 zeer uitgebreide videolessen.

Eigenlijk krijg je 10 mini masterclasses over voeding, energie, gezondheid, slaap, beweging, ontgifting en nog veel meer!

Heel veel recepten

Bij iedere module krijg je ook nog extra informatie en heel veel recepten in de vorm van e-boeken!

Zoals een Smoothie e-boek voor een super start dan de dag, een snackgids met lekkere snacks, Wereldgerechten om te koken zonder pakjes en zakjes, een e-boek vol dorstlessende recepten en een lunchprep e-boek met heerlijke quick-to-go recepten

Dus, wil jij:

De controle terug krijgen over je eetpatroon
Klachten en ontstekingen effectief verminderen
Je weer energiek en levenslustig voelen
Een voedingspatroon opbouwen die een leven lang leuk blijft
Simpel de balans bewaren tussen voedzaam en minder voedzaam eten
Jouw zelfverzekerdheid niet meer laten afhangen van cijfers op de weegschaal
Weer echt lekker in je vel zitten

Alle onderwerpen van
het BodyMaster Programma

Het bodymaster programma bevat 10 uitgebreide modules vol waardevolle informatie die vloeiend in elkaar over lopen. Eigenlijk zijn het 10 masterclasses die samen zorgen voor échte gezondheid en meer geluk! Want alles in het lichaam werkt samen. Voeding, beweging, slaap, ontspanning en verbinding, ze hebben allemaal invloed op elkaar. Ontdek hier de 10 modules van het BodyMaster Programma:

Gidi Coaching Voeding Advies Leefstijl en Beweging

Tune in

Deze hele module staat in het teken van leren luisteren naar je lichaam, de dieet mindset uit de weg ruimen en terug in connectie komen met jezelf.

Darm magic

Leer hoe jij je darmen herstelt en kunt optimaliseren en inzetten voor een gezond humeur, immuunsysteem, huid en hongergevoel.

Gidi Coaching Voeding Advies Leefstijl en Beweging

Fuel up

Vindt jouw energie terug! Je leert in deze module alles over de brandstof voor jouw motor: hoe calorieën, koolhydraten en suiker voor of tegen je kunnen werken

Power

Activeer jouw innerlijke kracht van het immuunsysteem & je spieren. Deze hele module staat in het teken van eiwitten en het versterken van jouw lichaam met plantaardige bronnen.

Balance

Je honger, energie, hormonen en huid balanceren? Dat leer je in module 5! We duiken diep in de kracht van gezonde vetten en het hormonale systeem. Incl. een volledig hormoonproof cheatsheet

Rejuvenate

Ontdek alles over antioxidanten en het belang van micronutriënten die het lichaam reinigen en herstellen. Blijf fit van lijf en jong van geest tot op je oude dag!

Gidi Coaching Voeding Advies Leefstijl en Beweging

Natural detox

Boost jouw natuurlijke reiniging met voeding, lymfedrainage, dagelijkse ontspanning en verlaag effectief toxines in jouw dagelijks leven.

Rest & digest

Voor diep herstel bouw je aan een kwalitatieve nachtrust. Ontdek de connectie tussen slaap en de spijsvertering & optimaliseer deze vanaf de kern

The future is yours

Tackle je valkuilen en versla uitstelgedrag voor eens en altijd. Maak jezelf klaar om alles wat je hebt opgebouwd écht vol te houden met een ijzersterk plan.

Whole – eindreflectie

Vind jouw waarom, geef diepgang aan je leven, vindt jouw innerlijk geluk terug en zet je blik op oneindig met deze waardevolle eindreflectie.

Je bent er klaar voor!

 • 10 weken intensieve begeleiding
 • 10 leefstijlmodules + 9 klachtgerichte bonusbundels
 • 7 daags kickstart voedingsschema
 • 10 begeleidende videolessen + extra goodies
 • Motiverend werkboek van 120 pagina’s
 • 7 e-books vol met recepten & inspiratie
 • Dagelijks chatmoment
 • Mindset begeleiding voor blijvende verandering

Dagen

:

Uur

:

Minuten

:

Seconden

De volgende ronde van het BodyMaster Programma start in september 2023

FAQ !

Welke periode loopt het programma?

We starten samen op 12 mei 2024 met een introductie. Maandag 2 oktober starten we gezamenlijk met het programma. Het programma duurt 10 weken, maar je mag er langer over doen.

Wat als ik het tempo niet kan bijbenen?

Dat kan altijd gebeuren. Het programma blijft 6 maanden voor jou open staan. Je kunt het dus op je eigen tempo doorlopen of terugkeren wanneer nodig.

De prijs is laag in vergelijking tot andere leefstijlprogramma’s, krijg ik hier dan minder begeleiding?

Nee hoor! Juist niet! Dit programma is volgepropt met enorm veel kennis, tools, recepten, feiten en weetjes. Het volledige pakket naar een gezonde leefstijl en meer geluk! Gidi is overtuigd dat deze kennis beschikbaar moet zijn voor iedereen. Daarom is de prijs in vergelijking tot sommige anderen lager. De kwaliteit is zeker niet minder. Kun je het bedrag niet in een keer voldoen? Neem dan contact op voor de mogelijkheid tot betalen in termijnen.

Ik wil graag afvallen, is dit programma dan geschikt voor mij?

Jazeker. In dit programma werk je naar gezondheid van binnenuit. In de eerste 3 modules gaan we uitgebreid in op gewicht, energieverbruik en de juiste weg naar een passend gewicht, soorten honger en hoe je om kunt gaan met hardnekkige snaaidrang. Dit is géén “10 kilo in 10 weken” programma omdat dit zeer schadelijk is voor je gezondheid en op de lange termijn juist zorgt voor gewichtstoename en een ongezonde relatie met eten. Hoe dit precies werkt en wat je beter kunt doen leer ik je natuurlijk in het programma!

Hoeveel tijd ben ik wekelijks kwijt?

Om alle informatie goed in je op te nemen en het werkboek effectief te gebruiken, ben je ongeveer 2 tot 3 uur per week bezig. Dit kan gemakkelijk verdeeld worden in kortere delen omdat het overzichtelijk is onderverdeeld. Bijvoorbeeld 3x per week een klein uurtje. Zie het als een fijn me-time momentje!

Wat maakt dit programma nou zo uniek in vergelijking tot andere programma’s?

Dit programma is zeer uitgebreid, holistisch en persoonlijk af te stemmen op jouw eigen behoeftes en wensen. Je krijgt géén strikt weekmenu (wel een voorbeeld weekmenu) en regels, maar juist de volledige basis naar voedzaam eten, meer bewegen en een herstellende nachtrust en je kiest zelf telkens jouw weekdoel. Je raakt niet afhankelijk van een voorgekauwd weekmenu en schema! In plaats daarvan leer, ervaar en doe je + kan je het hierdoor ook na het programma zelf voortzetten!

Hoe lang blijft het programma beschikbaar?

Alle content binnen de online leeromgeving & community blijven 6 maanden voor je open staan. Je kunt het dus ook in je eigen tijd en tempo volgen.

Kan mijn gezin / huisgenoten ook mee doen?

Dat is een van de dingen die dit programma zo leuk maakt! Je kunt alle recepten die je krijgt gewoon op tafel zetten, en die vallen vaak erg in de smaak bij gezinsleden of huisgenoten. Het 7-daags voedingsschema is een houvast en gebaseerd op de gemiddelde inname van een volwassen vrouw. Deze is vrij aan te passen naar honger en behoefte.

Het BodyMaster Programma

Online BodyMaster Programma

Dit omvat alles wat het programma je te bieden heeft! De modules met videobegeleiding, informatie ook in pdf formaat, klachtenbundels in pdf formaat, het 120 pagina dik werkboek, de receptenbundels vol inspiratie en een fijne community waarin we samen aan de slag gaan. En dat voor een betaalbare prijs, omdat ik van mening ben dat gezondheid voor iedereen beschikbaar moet zijn!

€230,-

Gidi Coaching Voeding Advies Leefstijl en Beweging

Reset Yourself Traject

Met het Reset Yourself traject combineer je het BodyMaster Programma met intensieve persoonlijke begeleiding, volledig afgestemd op jouw lijf en situatie.

Je krijgt naast alles wat het programma te bieden heeft een uitgebreide intake, een voedingsdagboek analyse van 7 dagen en 10 coachings-momenten samen om jouw vooruitgang te waarborgen. Perfect wanneer je een stok achter de deur nodig hebt! 

€ 925,-

You can have results or excuses.
Not both. So if not now, then when?

Ik ben jouw coach naar meer gezondheid,
geluk & blijvend resultaat!

Hey i’ts me, Gidi! Ik had zelf jaren lang bingo op de klachtenkaart: acne, gewichtsschommelingen, hardnekkige darmproblemen, infecties, menstruatieklachten en depressie. Door alle klachten had ik een negatief zelfbeeld en zat alles behalve lekker in mijn vel. Dit pakte in een lastige periode uit in een verstoord eetpatroon. In korte tijd verloor ik 7 kilo, tot een ongezond ondergewicht.

Toen ik eindelijk ontdekte dat ík degene was die dit moest veranderen en dat ík mijn eigen klachten kon verhelpen gaf dat een enorme boost! Ik gooide alles om, ontwikkelde het zelfvertrouwen om mijzelf goed te voeden, te respecteren, mijn dromen achterna te gaan en maakte een volledig nieuwe start.

Ik vond méér dan mijn gezondheid en geluk terug.
Ik stond weer aan het roer van mijn eigen leven!

Ik zit nu weer vol levenslust en ben vastberaden om andere hierbij te helpen! Daarom volgde ik een 4 jarige studie tot volwaardig voedings- en leefstijl coach, personal trainer en ontspannings-therapeut en nog altijd zit ik niet stil. Zo volg ik de opleiding Natuurgeneeskunde en verdiep ik me graag in gezondheid en psychologie. Alles voor echte, langdurige gezondheid.

Ik ben sterk van mening dat gezondheid en kennis voor iedereen beschikbaar moet zijn! Dus waar wacht je nog op?

Veel liefs,

Gidi