Kom in controle

Klachten ontstaan met een reden. Overgewicht, buikpijn, ontstekingen, acne, brandend maagzuur en neerslachtigheid. Het zijn signalen dat er iets uit balans is!

Een lichamelijk disbalans ontstaat doordat er niet genoeg aanwezig is óf wanneer er meer wordt verbruikt/nodig is. Het zijn niet enkel voedingsstoffen: ook slaap, verbinding, beweging, water, zuurstof en rust zijn dagelijkse behoeften. Uiteindelijk raakt het lichaam uitgeput. De fysiologische processen lopen niet meer optimaal en dit komt naar buiten als vermoeidheid, aanhoudende klachten, hormonale schommelingen en ontstekingen.

Gelukkig kunnen we met een passend voedingspatroon en leefstijlaanpassingen dit doelgericht aanpakken! Alle processen weer optimaliseren, zoals de spijsvertering, organen en hormonen. Dit heeft direct effect op het brein: de gevoelens, gedachtes en het gedrag krijgen een positieve boost! Jij voelt je fitter, zit lekkerder in je vel en geeft jezelf de bewuste aandacht en zorg die je verdient.

Wil jij de controle terugvinden over je energie en gezondheid? Meld je aan voor het Body Master Programma of neem contact op voor persoonlijke begeleiding.

Het BodyMaster programma

10 Weken, 10 thema’s
Waaronder: darmgezondheid, meer energie, gezonde spijsvertering, ontgiften, boodschappen doen en vers koken, blijvend veranderen, stressvermindering, beweging en lekker slapen.

Inclusief klachtenbundels passend bij het thema

Online coaching
Door middel van informatiebundels, een werkboek, videobegeleiding, tips, minidoelen en ondersteunende video’s werk je simpel en effectief naar een blijvende gezonde leefstijl die blijft.

E-books
Het programma komt inclusief meerdere e-books vol recepten en aanvullende informatie passend bij het weekthema.

Online persoonlijke ondersteuning
Tijdens het programma sta ik altijd klaar om je te helpen, vragen te beantwoorden en je overwinningen mee te delen.

Op je eigen manier
Het programma leert je alles wat je nodig hebt over gezondheid, voeding en leefstijl met wetenschappelijk onderbouwde informatie die je op je eigen manier kan toepassen. Veilig en toekomst proof! Je kunt het programma geheel op je eigen tempo doorlopen.


Waarmee kun je bij mij terecht:

Aanhoudende vermoeidheid

Terugkerende darmproblemen zoals obstipatie en diarree

Huidklachten waaronder acne en eczeem

Overgewicht of ondergewicht

Laag immuunsysteem

Hoofdpijn en migraine

Spijsverteringsproblemen

Hormonale disbalans en humeurschommelingen

Neerslachtigheid

Ongezonde gewoonten

Moeite met bepalen wat goed voor je is

Werken naar een plantaardige leefstijl

Een holistische aanpak

Mijn focus tijdens het coachen ligt op jouw gezondheid en gevoel in zijn totaliteit. In mijn praktijk werk ik daarom altijd met de 5 pijlers van vitaliteit: 3 pijlers voor een gezond lichaam van top tot teen en 2 pijlers voor een gezonde geest. Samen vormen ze dé basis van jouw gevoel, gezondheid en leven!

1. Evenwichtige voeding

2. Ontspanning & slaapkwaliteit

3. Dagelijkse beweging

4. Mindset:
stress & emoties

5. Omgeving & relaties