Liefdevol gezond

Klachten ontstaan met een reden. Overgewicht, buikpijn, ontstekingen, acne, depressie: Het zijn signalen van je lichaam.

Een lichamelijk disbalans ontstaat doordat er niet genoeg aanwezig is óf wanneer er meer wordt verbruikt/nodig is. Het zijn niet enkel voedingsstoffen: ook gedachten en overtuigingen, slaap, verbinding, beweging, water, zuurstof en rust zijn dagelijkse behoeften.

Met een passend voedingspatroon, de juiste mindset en leefstijlaanpassingen bereik je doelgericht het lijf en leven dat je verlangt.

Ik bied verschillende mogelijkheden aan om jou te begeleiden naar meer gezondheid en geluk. Het BodyMaster programma vat al mijn kennis en tools samen. Tijdens het Body Master Programma duiken we diep in alle aspecten van gezondheid. Het programma start 2x per jaar en neemt je in 10 modules mee naar gezondheid en geluk.

Het BodyMaster programma

10 Weken, 10 belangrijke thema’s
Iedere week duiken we met een maserclass in een thema, waaronder: mindset & zelfliefde, darmgezondheid, energie, cravings, ontgiften, gebalanceerd boodschappen doen en vers koken, blijvend veranderen, stressvermindering, de juiste lichaamsbeweging en lekker slapen.

Dagelijkse begeleiding
Door middel van informatiebundels, een werkboek, videobegeleiding, tips, minidoelen en ondersteunende video’s werk je simpel en effectief naar een blijvende gezonde leefstijl die blijft. Iedere week geef ik extra informatie, tips en voorbeelden uit mijn eigen leefstijl in onze groepsapp.

Receptenboeken
Het programma komt inclusief meerdere e-books vol recepten en aanvullende informatie passend bij het thema.

Op je eigen manier
Het programma leert je alles wat je nodig hebt over gezondheid, voeding en leefstijl met wetenschappelijk onderbouwde informatie die je op je eigen manier kan toepassen. Veilig en toekomst proof! Je kunt het programma geheel op je eigen tempo doorlopen binnen 6 maanden.


Waarmee kun je bij mij terecht:

Aanhoudende vermoeidheid

Terugkerende darmproblemen zoals obstipatie en diarree

Huidklachten waaronder acne en eczeem

Overgewicht of ondergewicht

Laag immuunsysteem

Hoofdpijn en migraine

Spijsverteringsproblemen

Hormonale disbalans en humeurschommelingen

Neerslachtigheid

Ongezonde gewoonten

Moeite met bepalen wat goed voor je is

Werken naar een plantaardige leefstijl

Een holistische aanpak

Mijn focus tijdens het coachen ligt op jouw gezondheid en gevoel in zijn totaliteit. In mijn praktijk werk ik daarom altijd met de 5 pijlers van vitaliteit: 3 pijlers voor een gezond lichaam van top tot teen en 2 pijlers voor een gezonde geest. Samen vormen ze dé basis van jouw gevoel, gezondheid en leven!

1. Evenwichtige voeding

2. Ontspanning & slaapkwaliteit

3. Dagelijkse beweging

4. Mindset:
stress & emoties

5. Omgeving & relaties